Blog

Kada je vrijeme za zamjenu kočionih čeljusti?
Budući da životni vijek kočionih čeljusti može varirati, proizvođači vozila izbjegavaju davati preporuke za zamjenu. U ovom članku ćemo objasniti kako preopznati probleme sa kočionim čeljustima i kada je dobro zamjeniti ih.

Kada je vrijeme za zamjenu filtera za zrak?
Zaštopan, prljav filter za zrak može uzrokovati slabe uvjete rada i skratiti životni vijek motora. Diskutiramo o tome zašto su čisti filteri za zrak motra važni i kada je vrijeme da ih promjenite.

Kada je vrijeme za zamjenu crijeva za rashladnu tekućinu?
Proizvođači vozila ne smatraju crijeva rashladne tekućine kao stavku koja spada u redovito održavanje pa stoga ne postoje točne smjernice o tome koliko često se re cijevi trebaju zamjeniti. Bez određene kilometraže ili vremenskog intervala za korištenje kao reference, važno je da budete informirani kako cijevi rashladne tekućine djeluju i kako se troše. U ovom članku ćemo se usredotočiti koja je svrha cijevi rashladne tekućine i kako prepoznati upozoravajuće znakove da je vrijeme da se zamijene.

Kada je potrebna zamjena amortizera?
Amortizeri su se poboljšali i traju puno duže nego prije 20ak godina. Raspravljamo o tome kako prepoznati kada su amortizeri doista istrošeni i kada je potrebna njihova zamjena, a mi dajemo konkretne preporuke kada ih je najbolje zamjeniti. Kao što si možete zamisliti vozilo bi stalno poskakivalo i teško bi ga bilo kontrolirati. Ukoliko ste pronašli ammortizer koji je potrebno zamjeniti, važno je zamjeniti prednje ii zadnje amortizere u paru kako biste izbjegli probleme kod nepravilnog rada.Kako bismo Vam pomogli u tome na našem web shopu možete pronaći veliki izbor amortizera raznih proizvođača. Kod nas možete pronaći dijelove tako da odaberete marku i model vozila koji posjedujete i točno prema njemu tražite dijelove. Jednom kada zamjenite amortizere koji su dotrajali stvarno ćete imati puno ugodniji osjećaj vožnje.

Kada je vrijeme da zamijenim alternator na vozilu?
Pričvršćen na blok motra i pogonjen remenicom remena, alternatorse pokreće svaki put kad motor radi. U osnovi, akumulator vozila ima zadatak pohranjivanja električne energije za pokretanje motora, dok alternatov zadatak je da proizvede električnu energiju za akumulator, sustav paljenja i druge dodatke za vozilo.

Razlika između NOVIH i RABLJENIH autodijelova
U ovom članku objasniti ćemo glavne razlike između novih i rabljenih autodijelova. Koje su prednosti novih autodijelova naspram rabljenih autodijelova. Koje su prednosti rabljenih autodijelova naspram novih autodijelova.