"Sve što vašem autu treba"

... naš je moto i svaki dan dajemo sve od sebe kako to ne bi bila samo prazna rečenica. Ovdje u Auto Staniću želja nam je da Vi, kao klijent, budete maksimalno zadovoljni našim uslugama.

Znamo koliko je važno da automobil bude ispravan i spreman za cestu u svakom trenutku. Upravo zbog toga, mi nismo samo auto servis – naše poslovanje prostire se na više grana, od servisa, preko prodaje novih i rabljenih dijelova do vučne službe, pa nam ambicija i želja za širenjem nije nepoznata.

 

AUTO STANIĆ

 

Auto Stanić započeo je s radom još 2007. godine, kao mala obiteljska tvrtka. Naš se posao temelji na uvozu i distribuciji rabljenih i novih auto dijelova, kao i opreme najpoznatijih svjetskih proizvođača. Kako bismo se što više proširili i ojačali, otvorili smo ovu web stranicu i razvili webshop, da bismo Vam omogućili pristupačnost bilo gdje i bilo kada.

Trenutno na skladištu imamo preko 30 000 rabljenih auto dijelova, a u našoj ponudi imamo preko 300 000 novih auto dijelova za osobna vozila, koji su dostupni u roku od 24 do 72 sata. Dijelovi koje nudimo vrhunske su kvalitete uz koje dajemo i garanciju (ukoliko je tako propisao proizvođač), a uz to nudimo i mogućnost povrata.
Naš je cilj biti vodeći distributer rabljenih auto dijelova na tržištu.
Osim auto dijelova, u ponudi za vas imamo i dodatnu opremu za vozila, auto kozmetiku, akumulatore, raznovrsna ulja i maziva te sve za opremanje radione.

Kako bismo vas bolje upoznali s našim radom, ukratko ćemo Vam objasniti grane naše tvrtke te na koji način radimo.

 

Auto servis i radiona

Naš se auto servis sastoji od tri radione od kojih jedna ima automehaničarsku "grabu", a dvije su opremljene dizalicama. Na taj se način omogućuje da naši osposobljeni automehaničari imaju dovoljno prostora za sve potrebne popravke. Uz to, ispred radione nalazi se još jedna, manja dizalica, za manje komplicirane poslove, kao npr. zamjena guma.

 

RADIONE

 

Naši automehaničari su ambiciozni i iskusni, a od njih se očekuje široko znanje o različitim vrstama automobila, motora kao i o ostalim faktorima koji se razlikuju u svijetu automobila, prvenstveno za PSA grupaciju, a i ostale.

Radione su opremljene za sve automehaničarske poslove. Za male i velike servise te klasičnu mehaniku, imamo sve vrste različitih alata namijenjenih za popravke na automobilima; od ključeva, odvijača i manjih alata do pneumatskih alata, velikih ključeva za otpuštanje vijaka i moment ključeva. Također, imamo i mnogo specijalnih alata za različita vozila i neuobičajene radove.

 

 SPECIJALNI ALAT

 

Kao alate za autoelektriku, imamo različite vrste alata i testera za dijagnozu automobila kao i zasebnih dijelova automobila, uređaje za punjenje akumulatora, ispitivanje elektroinstalacija i ostale alate potrebne za rad na autoelektrici.

 

 TESTERI

 

Ono što je posebno važno, kada je vrijeme zamjena guma na automobilima, su alati i strojevi za vulkanizaciju. Ovdje imamo stroj za montažu i demontažu guma, stroj za balansiranje kotača i razne alate koji se koriste prilikom zamjena guma, kao čeličnu polugu, ključeve za ventile, alate za uklanjanje i ostalo.

 

STROJEVI ZA VULKANIZACIJU

 

Kako bismo mogli pomoći što većem broju klijenata, razvili smo uslugu "Ključ u ruke". To je usluga prilikom koje mi obavimo cijeli posao - od preuzimanja automobila u kvaru, rješenja kvara u autoservisu do vraćanja automobila vlasniku.


Novi dijelovi i trgovina

Pored auto servisa nalazi se i trgovina novim auto dijelovima, gdje su dostupni dijelovi za vaše automobile, kao i veliki izbor raznih alata i dodatne opreme za automobile i radione. Dijelovi koji se stalno nalaze u trgovini su oni koji se često mijenjaju, tzv. potrošna roba, koja je uvijek potrebna Vama kao kupcu i našim automehaničarima kod popravka automobila.

 

EKIPA U TRGOVINI

 

Sve auto dijelove s vaše strane je najprije potrebno zatražiti u trgovini uživo ili putem telefona, kako bismo ih mogli naručiti od naših različitih dobavljača, koji zadovoljavaju najviše međunarodne standarde kvalitete i sigurnosti (ISO 9000, ISO 14000, ISO/TS/16949 i sl.). Trenutno u ponudi imamo preko 300 000 novih auto dijelova za osobne automobile, a dostupni su u roku od 24 do 72 sata. Naručeni dijelovi, koji su dostavljeni kod nas u roku od 24 sata, mogu se podići osobno kod nas u trgovini, a ako to nije moguće, dijelove šaljemo putem dostavnih službi. U pravilu, naše se pošiljke isporučuju na vašu adresu u roku od 2 do 4 radna dana, osim pošiljki za koje ste posebno obaviješteni o roku isporuke.

 

PAKETI ZA DOSTAVU

 

Kako bismo lakše rješavali upite i narudžbe, koristimo CRM, odnosno Customer Relationship Management – Upravljanje odnosima s klijentima. Pomoću njega zapisujemo sve upite i svi naši zaposlenici zaduženi za prodaju imaju im pristup.

U CRM se zapisuje naziv upita, odnosno što je traženo i za koji automobil, a ispod toga detalji o automobilubroj šasije, koja marka, model, vrsta motora i koje godište je automobil. Nakon toga, potrebno je zapisati koji je dio potreban te po mogućnosti kataloški broj djela. Na kraju se zapisuje kontakt klijenta, ako smo upit primili telefonski. Ako je upit zaprimljen mailom ili preko naše web stranice, kontakt je već spremljen u sustav. Uz sve to, moguće je zapisati komentar o upitu, kao recimo je li potreban rabljeni ili novi dio, pa prema tome jedan od naših djelatnika, zadužen za taj dio prodaje, preuzima upit kako bi ga riješio.

 

CRM SCREENSHOT

 

Osim uređivanja upita pomoću CRM-a, svi djelatnici koji koriste CRM mogu međusobno komunicirati pomoću chata unutar aplikacije, tako da uvijek djelujemo kao ekipa te nam je lakše povezati različite upite i shvatiti tko što radi i u kojem je procesu rješavanja određeni upit.


Rabljeni dijelovi, skladište i auto otpad

Kako bismo mogli prodavati rabljene dijelove, imamo prostor gdje ih pripremamo, slikamo i skladištimo. Ti se dijelovi prodaju na našem webshopu, a također i na web oglasniku Njuškalu.

 

SKLADIŠTE

 

Da bismo imali široku ponudu rabljenih dijelova, potrebno je otkupiti automobile za otpad i dovesti ih do prostora za rabljene dijelove. Nakon što se automobili dovezu do objekta, rastavljaju se na dijelove koje je moguće prodati, koji se onda detaljno pregledaju, pripreme, očiste te poslikaju za prodaju u posebnom studiju napravljenom samo za to. Dijelovi se tada spremaju na police skladišta do daljnje kupnje.

 

STROJ ZA SLIKANJE RABLJENIH DIJELOVA

 

S obzirom na to da naši djelatnici detaljno pregledavaju svaki dio automobila skinut s dovezenih automobila i da se na to u skladištu vodi velika briga, imamo vrlo mali broj reklamacija i prigovora.


Web stranica i webshop

Kako bismo proširili naše područje rada, napravili smo web stranicu koja većinski služi za webshop. Pokretanjem webshopa, omogućili smo klijentima diljem Hrvatske da naručuju sve što je moguće kupiti kod nas u trgovini, s bilo koje lokacije i u bilo koje doba dana.

 

WEB STRANICA SCREENSHOT

 

Svi proizvodi, koje je moguće kupiti kod nas, dostupni su za naručivanje preko webshopa, što znači da na raspolaganju imate preko 300 000 novih dijelova sa slikama, kako bi vam bilo lakše prepoznati potreban dio. Nakon što ste dio, ili dijelove, naručili preko naše web stranice ili nam poslali upit, on se također rješava preko CRM-a. Plaćanje se može izvršiti obročno, na rate ili pouzećem, a kako bi dijelovi uspješno došli do vas, brinemo se da se dostava paketa izvrši pravilno putem dostavnih službi ili, prema dogovoru, osobnom dostavom. Također, moguće je naručeni dio podići i kod nas, ako vam tako više odgovara. Ukratko, priča je ista kao i kod nabavke i distribucije dijelova u trgovini.


Vučna služba

Spomenuli smo dovoz automobila za rabljene dijelove, kao i našu uslugu "Ključ u ruke", za što pružamo i uslugu vučne službe. U našoj firmi troje zaposlenika ima vozačku dozvolu za vožnju kamiona za vučnu službu, što je dovoljno za naše potrebe. Kamion koji koristimo podnosi težinu do 7,5 tona, a vučna služba je dostupna od 0 do 24 sata dnevno, kad god je potrebno.

 

VUČNA SLUŽBA

 

 

Ovim smo blogom htjeli pokazati kako mi nismo samo još jedna firma koja će vam prodati dijelove ili odraditi posao na vašem automobilu i uzeti vam novac. U našem je interesu da se uz našu uslugu osjećate ugodno i zadovoljno. Na kraju krajeva, i mi smo samo ljudi koji svakodnevno koristimo automobile.


Vaš Auto Stanić tim

 

Ostavite svoj komentar