O nama

Auto Stanić  je obiteljska tvrtka koja je ušla u svijet auto indrustrije 2007 godine kao obrt sa jednim zaposlenim. Danas zapošljavamo 13 kolega u raznim odjelima koji čine naše poslovanje a dio njih je prodaja na veliko i malo novih i rabljenih auto dijelova, auto servis, web trgovina, vučna služba.

Mi smo obiteljska tvrtka i jako cijenimo ljude i ljudski rad i tako se odnosimo prema našim kolegama. Cilj nam je da nas naši kupci i partneri prepoznaju kao tvrtku koja je uvijek spremna pomoći i da se mogu osloniti na nas.

 

Trenutno na skladištu imamo preko 30 000 rabljenih autodijelova i u našoj ponudi imamo preko 1 000 000 novih autodijelova za osobna vozila koji su dostupni u roku 24 do 72 sati.

Osim auto dijelova možemo Vam ponuditi i dodatnu opremu za vozila, kozmetiku, ulja i maziva, akumulatore te sve za radionice.

 

Ovlašteni smo distributer  trgovačke marke STARLINE. STARLINE su proizvodi širokog spektra kao što su kuplung setovi, alternatori, anlaseri, diskovi, pločice, ramena, seleni itd. Na sve Starline proizvode odobravamo garanciju u trajanju 3 godine.

 

Svi naši dobavljači zadovoljavaju najviše međunarodne standarde kvalitete i sigurnosti (ISO 9000, ISO 14000, ISO/TS/16949 i sl.), a većina njih proizvodi za prvu ugradnju.

 

S obzirom da smo mala obiteljska firma nismo u mogućnosti se širiti preko dućana, pa smo stoga napravili vlastiti WEB SHOP da bismo bili dostupni svakome u svako vrijeme.

 

Brza isporuka dijelova na vašu adresu.

 

 

Vizija

 

Vaš problem, nama izazov! Kvalitetom dijela i usluge, preko pristupačne cijene do zadovoljnog klijenta.

 

 

Misija

 

Uvoznik smo velik broj renomiranih proizvođača auto dijelova te smo stoga u mogućnosti ponuditi kvalitetne proizvode po najpovoljnijim cijenama. Implemetirali smo moderni WEB SHOP da bismo bili svim klijentima dostupni uvijek u i na svakom mjestu.

 

 

Vrijednosti

 

  •          Svaki kupac je naš poslovni partner
  •          Kvalitetni proizvodi renomiranih proizvođača
  •          Najveći izbor  auto dijelova
  •          Stručnost zaposlenika uz svakodnevno usavršavanje
  •          Pomoć i uslužnost

Najviše težimo kvaliteti i uslužnosti, stoga nam se uvijek možete obratiti s povjerenjem.

Naša moto : „SIGURNOST S POTPISOM“

 

Podaci o tvrtki

 

Naziv: Auto Stanić d.o.o.

Sjedište: Dravska 80c, 42202 Trnovec Bartolovečki

Oib: 75746481867

Direktor: mag. inf. Alen Stanić

Nadležni sud: Trgovački sud u Varaždinu

Temeljni kapital: 2.654,46 EUR uplaćen u cijelosti

Transakcijski računi: OTP banka d.d., Varaždin. IBAN: HR9824070001100504805, SWIFT:OTPVHR2X