Zamjena proizvoda, reklamacije i povrat

MOLIMO PROČITAJTE UVJETE ONLINE KUPNJE PRIJE NEGO ŠTO NARUČITE PROIZVODE

- Auto Stanić nije odgovoran za krivo naručene proizvode od strane klijenta. Klijent mora znati što naručuje !

- Na vraćene proizvode ne odobrava se povrat dostave.Ukoliko je greška u katalogu i u tom slučaju je klijent krivo naručio onda Auto Stanić vraća novce i za dostavu.

 

Zamjena reklamiranog proizvoda

 

Kupac može zamijeniti kupljeni proizvod u roku od 15 (petnaest) dana od kupnje ili isporuke. Auto Stanić d.o.o. obvezuje se reklamirani proizvod zamijeniti istim ili proizvodom sličnih karakteristika istog cjenovnog i kvalitativnog razreda u roku od 30 dana od primitka zahtjeva. Kupac je dužan reklamirani proizvod dostaviti u neoštećenoj originalnoj ambalaži, sa svim priloženim dijelovima.

 

Proizvodi s vidljivim oštećenjima, proizvodi koje je kupac pokušao popraviti ili prepraviti, proizvodi koji su oštećeni zbog nestručne montaže ili neprikladne i nestručne uporabe i proizvode bez originalne ambalaže nije moguće zamijeniti.

 

 

Reklamacije

 

Trgovac će odobriti povrat robe kupcu nakon opravdane reklamacije zaprimljene isključivo pismeno kroz formular za reklamacije. U slučaju nemogućnosti isporuke druge robe, trgovac će nadoknaditi kupcu vrijednost robe koju nije više u mogućnosti isporučiti. U slučaju povrata robe koji nije nastao propustom trgovca, kupac snosi sve manipulativne troškove koji su nastali.

 

Proizvod(i) koje vraćate moraju biti kompletni, u originalnoj i neoštećenoj ambalaži sa svim pripadajućim neoštećenim dijelovima, priborom i dokumentacijom. Korišteni proizvodi ne mogu se vratiti.

 

 

Povrat robe

 

Kupac ima pravo na povrat robe u sljedećim slučajevima:

  •          robe koja nije naručena
  •          robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu stavljena u upotrebu (ukoliko nije naglašeno / upozoreno)
  •          ostali slučajevi sukladno zakonskim okvirima

 

Povrat novca biti će izvršen na vaš račun u najkraćem vremenskom roku, ali najkasnije u roku od 14 dana od zaprimanja vraćenog paketa u naše skladište.